Hodnocení od ladyellysen.blog.cz

2. července 2012 v 17:53 | Stella |  4me

Hodnocení blogu 1.0

Autorka : Stella
Blog : winx-winx.blog.cz
Věk blogu : Rok
O blogu : O Winx clubu
První Dojem - No, když jsem otevřela odkaz, vyběhl na mě veeeelkej dess.. Takže k tomuto bohužel musím dát mínus, ono je dobrý mít velký dessign v případě, že by v dessignu bylo menu.. Ale tak.. - 8/10
Vzhled - Nelíbí se mi tamten velký dess, jinak to ujde.. Ale vzhled vypadá pěkně, až na to, že to záhlaví přesahuje přes menu a pak to menu nejde moc přečíst.. - 9/10
Menu - Pěkné , i takové přehledné , ale ty popisky nejdou moc vidět, takže nemužu moc usoudit, kde začínají ikonky atd. - 9/10
Články - Tak jde vidět, podle tvýho psaní, že neber ohledy na to, co je spisovné a nespisovné.. Já - jelikož nejsem češka (myslím to jako , že jsem moravanka :D ) tak nepíšu moc -ej (ale jelikož si píšu, volám a mluvím s lidma, kteří mluvěj česky tak mi to -ej prostě dává :D ).. Nom, to není žádný problém, ale je dobrý, že nemáš moc dlouhý články - akorát ty obrázky jsou moc velký a většinou by se hodil i vodorovný oddělovač.. Ale pěkný.. Nemám důvod ztrhávat body :) - 10/10
Obsah blogu - V přechozím hodnocením jsem myslím strhla body za to, že se mi nelíbí Lady Gaga, teď bohužel musím strhnout bod za to, že se mi nelíbí Winx.. Nehodnotím za to, že je to "pro děti" ale prostě podle toho, co se mi líbí.. Abych řekla pravdu, mně se líbí třeba Witch (když jsem byla mrně, uplně jsem je žrala :D) a tak to soudím i z toho, co jsem měla ráda v dětství.. A Winx tedy nemám moc v lásce, páč je to napodobenina Witch a neoriginály nemám ráda už od malička :/ . Takže ztrhnu ten 1 bod .. :) - 9/10
Celkový dojem - Blog ujde :) - 10/10
Body Celkem - 55 , známka 1 - gratuluju ! :)
  • Známkování :
    60 bodů - 1*
    50-59 - 1
    43-49 - 2
    31-42 - 3
    15-30 - 4
    0-14 - 5
    Chceš taky ohodnotit blog? Zapiš se ZDE :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 +BMP +BMP | Web | 3. července 2012 v 8:03 | Reagovat

Tak tohle je fakt vrchol!! NAPODOBENINA WITCH!!! Co si to ta holka myslí!!!

2 Gigi Gigi | 3. července 2012 v 8:53 | Reagovat

[1]: Teeeeeeeeeeda,já NAPROSTO SOUHLASÍM!

Winx nejsou žádný napodobeniny!!!
Winx seriál vyroben v roce 2003 a Witch seriál až 2005!!!
A pochybuju,že Iginio četl časák Witch (kterej byl dřív než seriál) a okoukal je z nějakýho komiksu!! :-?  :-?  :-? Není to divný??Winx nejsou napodobeniny!!!

Jinak dobré hodnocení :).

3 Sabsa Sabsa | E-mail | Web | 4. července 2012 v 10:46 | Reagovat

[1]: Souhlasím!!
U mně je dost důležitý článek prosím přečti a neberto jako reklamu..

4 silviga-musa silviga-musa | Web | 5. července 2012 v 12:19 | Reagovat

fuha ;-)

5 Hanka-Flora Hanka-Flora | Web | 5. července 2012 v 20:44 | Reagovat

Tak ta teda :-(  [:tired:]. No uvidím,co řekne na můj :-(

6 Katie♥ Katie♥ | Web | 9. července 2012 v 9:39 | Reagovat

co si o sobě myslí? jaká za snapodobenina witch??? viť jsou to úplně rozdílné seriály!

7 Sabsa Sabsa | E-mail | Web | 14. července 2012 v 19:47 | Reagovat

na mojem blogu je oslava narozenin si pozvaná sb... :-D

8 Janonym Janonym | 14. července 2012 v 21:57 | Reagovat

Já teda Witch nesnáším :-(

9 bloomynka1 winx a minecraft bloomynka1 winx a minecraft | Web | 16. července 2012 v 9:52 | Reagovat

víš jak si soutěžila o Gift kód do minecraftu tak nemusiš  uš napiš si do jmména v minecraftu DaisySun a máš skin :-)

10 bloomynka1 winx a minecraft bloomynka1 winx a minecraft | Web | 16. července 2012 v 17:06 | Reagovat

no dám ti skin který považuju za skin stěstí a krásy je můj nejoblíbenější :-) jméno na ten skin je katucha

11 Verri Verri | 21. července 2012 v 18:08 | Reagovat

NAPODOBENINA WITCH? :-! No jo,čtu dobře... ale Winx rozhodně nejsou žádnou napodobeninou!

12 kamilkadf kamilkadf | E-mail | Web | 8. května 2013 v 19:19 | Reagovat

Já si mislím že winx a witch jsou stejný. ;-)

13 Carolynbop Carolynbop | E-mail | 5. srpna 2017 v 12:37 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)

XRumer201708

14 Carolynbop Carolynbop | E-mail | 5. srpna 2017 v 17:59 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!

XRumer201708

15 Carolynbop Carolynbop | E-mail | 6. srpna 2017 v 15:21 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

16 Leeanndip Leeanndip | E-mail | 10. srpna 2017 v 19:15 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!

XRumer201708c

17 Avito321pl Avito321pl | E-mail | 28. září 2017 v 15:45 | Reagovat

<b>Пополение баланса Авито (Avito) за 50%</b> | <b>Телеграмм @a1garant</b>

<b>Мое почтение, дорогие друзья!</b>

Готовы предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам необходимы конкретные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно  на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

<b>Аккаунты не Брут. Живут долго.</b>

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: <b>50% от баланса на аккаунте.</b>
Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

<b>Гарантия: </b>

<b>И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!!</b> Вперед денег не просим...

Рады сотрудничеству!

<b>Заливы на балансы Авито</b>
________

заблокировали аккаунт avito
как удалить аккаунт из авито если забыл пароль
в астрахани деньги на авито
купить аккаунты avito
как вернуть удаленный аккаунт в авито

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama